Meniu Restaurant Berthelot

Servicii

ACCEPTAREA CONDITIILOR
Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul http://berthelot-dn2-e85.ro, implica acceptarea tuturor termenilor si conditiilor specificate in continuare.

COPYRIGHT
Intregul continut al site-ului http://berthelot-dn2-e85.ro, este proprietatea S.C. Anteco Company SRL si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea, partial sau integral, in scopul de a reproduce, copia, vinde sau revinde fara acordul scris al S.C. Anteco Company SRL a oricaror elemente din site se pedepseste conform legilor in vigoare.

SECURITATE

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre S.C. Anteco Company SRL pentru imbunatatirea serviciilor proprii. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor. Pe site-ul http://berthelot-dn2-e85.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. S.C. Anteco Company SRL asigura utilizatorii sai ca nu va face publice adresele de e-mail sau datele personale catre terti.

PRODUSE SI PRETURI

S.C. Anteco Company SRL nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet. Imaginile care sunt prezentate pe site sunt cu titlu informativ, produsele efectiv livrate putand diferi de acestea in ceea ce priveste culoarea sau aspectul. S.C. Anteco Company SRL nu garanteaza disponibilitatea in stoc a produselor afisate, motiv pentru care societatea va avea dreptul de a nu livra partial sau integral o anumita comanda. Daca plata se face in avans, clientul va avea dreptul de a primi inapoi banii platiti pentru produsul respectiv sau de a achizitiona alte produse. In toate cazurile in care produsele nu se pot livra, clientul nu va putea cere alte despagubiri. Toate preturile din acest site, in cazul in care sunt exprimate in lei, sunt cu TVA inclus.