Despre noi

Restaurant Berthelot

Restaurant Berthelot

Am dorit ca inca de la inaugurare, din anul 2008, restaurantul Berthelot sa aduca un suflu nou de prospetime si de “altceva” in domeniul restaurantelor din Vrancea si nu numai. Si cum stim ca intr-un astfel de domeniu poti rezista intr-un singur fel, am pornit de la baza si am construit incet dar sigur pe o temelie solida.

Pentru ca gatitul este o arta, iar un business de acest gen poate fi facut doar dupa o bogata experienta in domeniu, putem spune cu mandrie ca am luat decizia de a deschide restaurantul Berthelot dupa ce am capatat cunostintele necesare. Un restaurant nu este doar un loc unde sa te duci sa mananci, un restaurant este o stare de spirit.

De aceea nu am precupetit nici un efort si ne-am implicat activ alaturi de echipa de constructori si decoratori pentru a oferi locatiei acel aer care sa te faca sa uiti de aglomerarea urbana. Ni se spune ca uneori se poate simti caldura caminului in locatia noastra.

Noi stim ca de fapt este ospitalitatea, dorinta de a fi pe placul clientilor. Intr-un decor deosebit, in care se regasesc in buna vecinatate confortul, bunul gust si elementele rustice, nu mai este nevoie decat de prezenta dumneavoastra pentru a se realiza o petrecere reusita.

Restaurantul Berthelot organizeaza: receptii, aniversari, nunti, botezuri, cocktail-uri, reuniuni private sau de afaceri. Capacitatea restaurantului este de 200 locuri repartizate astfel: sala restaurant 100 de locuri, terasa 50 locuri, gradina de vara 50 locuri.